Press

alt inspiration text

blogg

Storlek: 9,12 MB
Format: .jpg
Bildmått: 5472 x 3648

Ladda ner

alt inspiration text

Mora One köksblandare

Storlek: 2,47 MB
Format: .jpg
Bildmått: 1952 x 2606

Ladda ner

alt inspiration text

Mora Collection 2015 - ny samlingsbroschyr

När vi designar våra produkter finns det vissa ledord som alltid får ta lite mer plats på ritbordet än andra. Ett av dessa är frihet. Vårt breda urval av produkter i sann skandinavisk design ger dig stora möjligheter att sätta personlig prägel på ditt hem.

Läs mer

alt inspiration text

Ny webbplats

​Mora Armatur kan nu presentera en alldeles ny webbplats! Där finns hela Mora Armaturs sortiment, "kranguiden", energikalkylatorn och mycket mer.

Läs mer

alt inspiration text

Strålar samman med WaterAid

Mora Armatur är nu vänföretag till biståndsorganisationen WaterAid.

Läs mer

alt inspiration text

Mora samarbetar med betongdesigner

På Hem & Villa-mässan i Göteborg nu i helgen,ställer Catharina Steffensen, på Former.nu, ut designade handfat i betong. Det gör hon i samarbete med Mora Armatur som har bidragit med blandare till visningsexemplaren.

Läs mer

alt inspiration text

Energismartare Rexx

Vi uppgraderar Mora Rexx under juni med Energisparfunktion (ESS). Mora ESS sparar upp till 30 procent av varmvattenförbrukningen, utan att påverka användarkomforten. ESS-funktionen kommer att finnas på både köks- och tvättställsblandare.

Läs mer

alt inspiration text

Mora MMIX Care – kranar för ditt livslånga drömboende

I och med den demografiska förändringen som sker i Sverige, där den äldre generationen blir större, måste produkter som används i vardagen anpassas och utvecklas för att möta nya behov. Detta utan att tumma på förstklassig design med innovativa detaljer som platsar det livslånga boendet.

Läs mer

alt inspiration text

Mora MMIX - livslång kvalité och känsla

Mora Armatur gör en av sina största satsningar någonsin och lanserar en ny komplett kranserie; Mora MMIX. Med fokus på smakfulla detaljer, bekväma användarfördelar och miljöanpassade egenskaper blir Mora MMIX den ultimata serien för alla som värdesätter kvalité och känsla i hemmet. Serien består av kranar för kök, tvättställ, dusch och bad.

Läs mer

alt inspiration text

Mora Styxx - köksblandaren som spränger gränserna

Elektronisk kontrollpanel, fulländad finish och futuristiska former. Mora Armaturs senaste nyhet heter Mora Styxx, en produkt som tar ordet köksblandare till en ny nivå. Med sitt uppseendeväckande yttre och genomtänkta detaljarbete är Mora Styxx den givna blandaren för det moderna köket där innovation och lyx är självklara inslag.

Läs mer