Badkarsblandare

Mora One

En blandare som på ett stillsamt och elegant sätt berättar om användbarhet, skönhet och hållbarhet. Mora One hämtar inspiration från Mora Armaturs 90-åriga historia men är designad för ett modernt hem. 
– En varm, sober och elegant serie, säger Thomas Sandell, arkitekt och designer.

Mora One (160 c/c)
Mora One 160 c/c
Mora One (150 c/c)
Mora One 150 c/c

Mora MMIX

Mora MMIX har blivit en av våra mest uppskattade serier. Vårt unika miljökoncept EcoSafe® ligger till grund för utvecklingsarbetet och bidrar till låg energiförbrukning och långsiktiga miljöhänsyn. Från och med 2014 har vi tagit vårt miljöarbete ytterligare ett steg genom att Mora MMIX levereras i en ny blyfri mässing.

Mora Cera

I Mora Cera har vi eftersträvat den perfekta kombinationen mellan hög komfort, låg vattenförbrukning och ett modernt formspråk. Med den senaste utvecklingen inom energiteknik, har vi till exempel halverat vattenförbrukningen i duschen - utan att kompromissa på komforten. Jämn temperatur i dusch och bad gör blandaren säker att använda för hela familjen.

Mora Cera ettgreppsblandare 40 c/c
Mora Cera 40 c/c

Mora Rexx

Mora Rexx är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus. Dess precision är dess innovation. När tradition och hantverk samsas med moderna tillverkningsmetoder och inspirerande formgivning, blir resultatet Mora Rexx.

Mora Rexx
Mora Rexx T5 150 c/c

Mora Inxx

Mora Inxx förenar form och funktion på ett kompromisslöst sätt. Den gör sitt jobb föredömligt – såväl när det gäller att förse badkar eller dusch med perfekt tempererat vatten, som att förmedla ett individuellt uttryckssätt i ditt badrum. Givetvis har vi under den strikta ytan, byggt in våra unika komfort- och säkerhetsfunktioner – det är vårt sätt att inte kompromissa.

Mora Inxx
Mora Inxx A2 150 c/c
Mora Inxx, inbyggnad i badkar
Mora Inxx 4-hålsblandare

Mora Izzy

Mora Izzy med sina formsköna linjer bjuder på en såväl skön som säker stund i duschen. Alla våra termostatblandare har inbyggt skållningsskydd och kompenserar för tryck- och temperaturförändringar i ledningarna. Mora Izzy förmedlar harmoni i badrummet och serien finns i flera olika utföranden för hemmets alla behov.

Mora Izzy
Mora Izzy 160 c/c

Mora Classic

Mora Classic är en exklusiv serie vattenkranar som tar tillvara de gamla designidealen med de runda och kraftiga formerna. Alla delar är tillverkade i metall, med sann Morakvalitet. Mora Classic duschblandare ger dig, förutom komfort och trygghet, detaljen som skapar helheten i ditt badrum. Keramisk tätning är standard. Modern teknik i klassisk tappning när den är som bäst.